گردو میاندواب و سنجاب هایی که قتل عام شده اند

تجزیه و تحلیل خواص فیزیکوشیمیایی در آجیل مورد تجزیه و تحلیل، محتوای ماده خشک قبل از لیوفیلیزاسیون با استفاده از روش مرجع تعیین شد.

به نوبه خود، در آجیل خشک، محتوای چربی با استخراج سوکسله و محتوای مواد معدنی با سوزاندن نمونه در کوره مافل در دمای 950 درجه سانتی گراد تعیین شد.

آنالیزها در سه تکرار انجام شد.

تجزیه و تحلیل خواص آنتی اکسیدانی برای تجزیه و تحلیل پتانسیل آنتی اکسیدانی و پلی فنل کل، از عصاره متانولی گردو استفاده شد.

نمونه ای از گردو میاندواب (5 گرم) با محلول متانول 70 درصد (20 میلی لیتر) تیمار شد.

فرآیند استخراج (30 دقیقه در 25 درجه سانتی گراد) با استفاده از حمام اولتراسونیک (Sonic 10، Polsonic، لهستان) انجام شد.

از استخراج یک مرحله ای استفاده شد.

پس از اتمام آن، نمونه ها به مدت 10 دقیقه با دور 7000 سانتریفیوژ شدند. برای تجزیه و تحلیل بیشتر از عصاره متانولی شفاف استفاده شد.

فعالیت آنتی اکسیدانی با استفاده از رادیکال کاتیونی +ABTS با روش اسپکتروفتومتری طبق Re et al انجام شد.

عصاره های نمونه با معرف ABTS در محلول آب واکنش دادند.

مخلوط واکنش شامل افزودن 0.03 میلی لیتر از نمونه و 3 میلی لیتر از محلول رادیکال ABTS در آب بود.

جذب در 734 نانومتر پس از 6 دقیقه واکنش اندازه گیری شد.

آزمایش خالی آب مقطر بود.

فعالیت مهار با توجه به حذف رادیکال های آزاد DPPH (1،1-دی فنیل-2-پیکریل هیدرازیل) اندازه گیری شد.

عصاره های نمونه با رادیکال DPPH پایدار در محلول متانول واکنش دادند.

مخلوط واکنش شامل افزودن 0.5 میلی لیتر از نمونه و 2 میلی لیتر محلول رادیکال DPPH در متانول بود.

تغییرات رنگ (از بنفش عمیق به زرد روشن) پس از 10 دقیقه واکنش در 517 نانومتر (Abs) خوانده شد.

آزمایش خالی متانول بود.

قدرت آنتی اکسیدانی کاهنده آهن (FRAP) بر اساس Benzie و Strain [22] تعیین شد.

عصاره های نمونه با معرف پایدار FRAP واکنش دادند.

مخلوط واکنش شامل افزودن 0.5 میلی لیتر از نمونه و 3 میلی لیتر از معرف FRAP بود. آزمایش خالی آب مقطر بود.

جذب در طول موج λ = 593 نانومتر ثبت شد.

تعیین ABTS، DPPH و FRAP با استفاده از اسپکتروفتومتر (Nicolet Evolution 300, Thermo, Waltham, MA, USA) انجام شد.

محدوده غلظت Trolox در منحنی کالیبراسیون 0-100 نانومول ترولوکس / 0.5 میلی لیتر بود.

تمام آنالیزها در سه تکرار انجام شد.

مقادیر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گردو (ABTS، DPPH و FRAP) در mM TE/100 گرم ماده خشک (Trolox Equivalent) بیان شد.