علاوه بر این، بیش از 28 ترکیب در دانههای رازیانه از جمله آنتول، فنچون، متیل چاویکول و لیمونن شناسایی شده است.
مطالعات حیوانی و لوله آزمایش نشان می دهد که ترکیب پودر رازیانه دارای خواص ضد سرطانی، ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد التهابی است .
در نهایت، ترکیب گیاهی لیمونن به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند و نشان داده شده است که سلول های موش را از آسیب های ناشی از برخی بیماری های مزمن محافظت می کند.
دانه های رازیانه نه تنها ممکن است به دستور العمل های شما عمق و طعم دهند، بلکه به کاهش اشتها نیز کمک می کنند.
مطالعه ای بر روی 9 زن سالم نشان داد کسانی که قبل از خوردن ناهار 8.5 اونس (250 میلی لیتر) چای تهیه شده با 2 گرم دانه رازیانه می نوشند نسبت به افرادی که چای دارونما مصرف می کنند، به میزان قابل توجهی کمتر احساس گرسنگی می کنند و کالری کمتری در طول وعده غذایی مصرف می کنند
آنتول، یکی از اجزای اصلی اسانس رازیانه، ممکن است در پس خصوصیات سرکوب کننده اشتها این گیاه باشد.
با این حال، مطالعه دیگری بر روی 47 زن نشان داد که کسانی که روزانه 300 میلی گرم عصاره رازیانه را به مدت 12 هفته مکمل مصرف کردند، در مقایسه با گروه دارونما، وزن کمی داشتند، آنها همچنین کاهش اشتها را تجربه نکردند.
تحقیقات در این زمینه متناقض است و مطالعات بیشتری برای درک کامل خواص بالقوه سرکوب کننده اشتها رازیانه مورد نیاز است.
مطالعه دیگری در لوله آزمایش مشاهده کرد که عصاره رازیانه گسترش سلول های سرطان سینه انسان را متوقف کرده و باعث مرگ سلول های سرطانی می شود.