عسل نوعی قند است، بنابراین مصرف آن باید در حد متوسط باشد، انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کند که زنان بیش از 100 کالری در روز از قندهای افزوده و مردان بیش از 150 کالری در روز از این منبع دریافت نکنند.
این مقدار عسل تخته ای برای زنان حدود 6 قاشق چایخوری و برای مردان 9 قاشق چایخوری است.
خطر دیگر بوتولیسم است، طبق تحقیقات، باکتری هایی که باعث این بیماری جدی می شوند می توانند عسل را آلوده کنند و تقریباً 20 درصد موارد بوتولیسم نوزادان در ایالات متحده از عسل خام ناشی می شود.
پزشکان در سراسر جهان بیش از 5000 سال است که از عسل به عنوان یک درمان استفاده می کنند. برخی تحقیقات بالینی نشان می دهد که عسل ممکن است به بهبود زخم ها و سوختگی ها، مبارزه با عفونت ها و کاهش علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند.
همچنین ممکن است فرد از استفاده از عسل به عنوان جایگزین قند در حد اعتدال سود ببرد، مهم است که به خاطر داشته باشید که الگوهای غذایی سالم در پیشگیری از بیماری و حمایت از رفاه کلیدی است.
در حالی که غذاهای فردی می توانند اثرات خاصی داشته باشند، مهم است که بر مصرف یک رژیم غذایی متنوع و متعادل تمرکز کنید.
عسل فواید بالقوه ای برای سلامتی دارد و در بسیاری از درمان های خانگی و درمان های طب جایگزین نقش دارد، حاوی مقادیر کمی از برخی مواد مغذی است، اما بیشتر افراد معمولاً عسل کافی مصرف نمیکنند تا منبع غذایی مهمی از ویتامینها و مواد معدنی باشد.
عسل مایعی شربتی است که زنبورهای عسل از شهد گیاهی تهیه می کنند، در سراسر جهان به دلیل شیرینی و عطر و طعم آن مورد علاقه است، در بسیاری از غذاها و دستور العمل ها استفاده می شود.
بو، رنگ و طعم عسل بر اساس نوع گلی که از آن ساخته شده است متفاوت است، بنابراین انواع بیشماری موجود است.