[خبرنگار کیم جی یونگ، روزنامه مربی کره ای] نسخه کاملاً اصلاح شده پس از 8 سال منتشر شد.
کتاب راهنمای عمیق، مفصل و فلسفی چای سیاه.
تقریبا تمام محتوا ارتقا یافته و محتوای مربوط به حوزه تولید بسیار گسترش یافته است!
کلاس چای سیاه: تمام دانش چای سیاه از منطقه تولید تا برند (Geuljar, 2022.05.30.)』 که در ژوئن 2014 منتشر شد و چاپ دهم را به خود اختصاص داد و به کتاب مقدس چای سیاه تبدیل شد، یک نسخه کاملاً اصلاح شده است.
در می 2022 پس از 8 سال در طول هشت سال گذشته، بازار خودرو کره رشد قابل توجهی داشته است.
اکنون اکثر کافی شاپ ها مانند استارباکس و Twosome Place، انواع چای را می فروشند.
علاوه بر این، چای فروشیهای متعددی که چای دوغزال بزرگ، چای اولانگ، چای سبز و چای پوئر میفروشند نیز راهاندازی شدهاند.
در این میان، بازار چای سیاه بیش از پیش رشد کرده است.
نه تنها در هتل های مجلل بلکه در چای فروشی های مختلف می توانید از چای سیاه با کیفیت و چای بعد از ظهر با کیفیت بالا لذت ببرید.
مارک های جهانی چای از جمله Fortnum & Mason وارد و فروخته می شود.
چای رویال شیر نیز که بر پایه چای سیاه است، ترند است. کتاب های زیادی نیز در زمینه چای منتشر شده است.
مکان های بیشتری برای آموزش اتومبیل ها وجود دارد و افراد بیشتری یاد می گیرند.
در کنار این تغییرات، سطح دوستداران چای سیاه در کره طی هشت سال گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
هنگام انتشار کلاس چای سیاه در سال 2014، نویسنده سعی کرد به طور سیستماتیک و عینی دانش در مورد چای سیاه را منتقل کند.
علاوه بر دانش بهدستآمده از کتاب، اطلاعات واقعبینانهای را که با بازدید از سایتهای تولید چای سیاه مانند هند، سریلانکا، چین، تایوان، و بوسئونگ و هادونگ کره و همچنین کشورهایی با فرهنگهای طولانی چای سیاه به دست آمد، اضافه کردم.